IMAGJINO/ IMAGINE EXPO

 

IMAGINE IMAGJINO POSTEREnglish below
IMAGJINO/ Ekpsozite/ Ditart/ 1 – 8 Qershor, 2018/ 5-8 Pasdite
Sibora dhe Roberto Banaj jane 10 vjec, moter e vella, dhe kane shprehur interes qe ne femijeri per te krijuar. Sibora ka filluar te vizatoje qe 4 vjec, ndersa Roberto ne moshen 3 vjec ka pasion kubat Lego. Te dy i duan shume kafshet. Sibora vizaton natyren, fluturat, zogjte dhe dhe ka deshire te behet arkitekte. Ne te ardhmen shpreson te shohe me shume art ne Tirane. Roberto ka deshire te behet inxhinier, dhe ta beje boten dhe Tiranen me te bukur. Ai gjithashtu ka dashuri te madhe edhe per bicikleten dhe qenjte.
Ditart, Rr. Mustafa Lleshi, Nr. 41, Tirana
www.ekphrasisstudio.com

IMAGINE/ Exhbition/ Ditart/ June 1-8, 2018/ 5-8 PM
Sibora and Roberto Banaj are 10 years old, brother and sister, and have shown interest in being creative at a young age. Sibora was really into drawing at 4 years, while Roberto at 3 had a passion for Lego cubes. They both love animals. Sibora paints nature, butterflies, birds and would like to become an architect. She would like to see more arts in the future in Tirana. Roberto would like to become an engineer, to make the world and Tirana more beautiful. He also loves his bike and dogs.
Ditart, Rr. Mustafa Lleshi, Nr. 41, Tirana
www.ekphrasisstudio.com

Advertisement