Public Arts Workshop/Punishtja Arteve Publike @ REJA.al

PAW 3.png

English below/ Na vizitoni tek REJA per te mesuar dhe shkembyer mbi artet publike ne  Tirane nga projekti HARP-Hapesira e Arteve Publike. Femijet jane te mirepritur! https://www.facebook.com/HARPplatform// www.harp.al

Visit us at The Cloud to learn and exchange about public arts in Tirana from the HARP project- Public Arts Space. Kids are welcome! https://www.facebook.com/HARPplatform/ www.harp.al

Advertisement