Konferenca Arteve Publike/ Public Arts Conference

b KONFERENCE ARTET NE HAPESIRAT PUBLIKE.png

English below/ Konferenca Ndëkombëtare për Artet në Hapësirat Publike me folës nga Hollanda, Serbi, Kosove, Maqedoni, Shqipëri, Kanada. Na vizitoni me dt. 22 Tetor, 2018, tek Markata e Fruta Perimeve, Pazar i Ri, Tirane. Aktivitetet:
16:00- 17:15 Oda Haliti DJ
16:00- 20:00 Foto dhe Video prezantim nga Dritan Mardodaj/ Aktivitete ngjyrosje për të rritur e fëmijë me Zing City nga Ledia Kostandini
17:15- 19:30/ 15 min prezantime dhe 5 minuta për pyetje
– Blerina Berberi (HARP/ Ekphrasis Studio)
– Florent Mehmeti (HAPU, In Situ)
– Biljana Tanurovska (Lokomotiva/ Kino Kultura)
– Theo Tegelaers (TAAK)
– Hristina Mikic (Institute for Creative Entrepreneurship and Innovation)
– Kevin Tummers (Public Arts Laureates/ Ekphrasis Studio)
19:30- 20:00 Mikrofon i hapur për këdo
Falenderojmë të gjithë mbështetësit!
Për më shumë www.harp.al

International Conference on Arts in Public Spaces with speakers from the Netherlands, Serbia, Kosova, Macedonia, Albania and Canada. Visit us on October 22, 2018 at New Bazaar, Fruit & Veggie Market, Tirana. Activities:
16:00- 17:15 Oda Haliti DJ
16:00- 20:00 Photo & Video presentation by Dritan Mardodaj/ Coloring activities for adults and kids with Zing City by Ledia Kostandini
17:15- 19:30/ 15 min presentations and 5 min questions
– Blerina Berberi (HARP/ Ekphrasis Studio)
– Florent Mehmeti (HAPU, In Situ)
– Biljana Tanurovska (Lokomotiva/ Kino Kultura)
– Theo Tegelaers (TAAK)
– Hristina Mikic (Institute for Creative Entrepreneurship and Innovation)
– Kevin Tummers (Public Arts Laureates/ Ekphrasis Studio)
19:30- 20:00 Open Mic for everyone
Thank you to all supporters!
For more www.harp.al

Advertisement