Franko/ HARP Fokus

HARP Workshop.png

English below/ Artisti Franko Dine ne HARP Fokus gjate punishtes tek DITArt Tirana, me 24 Nentor/ E shtune, 10:30-12:30 per te bashkebiseduar mbi punet e tij dhe inkurajuar dialog ne lidhje me hapesirat publike dhe shprehjet artistike ne komunitet. Mos mungoni! Femijet jane te mirepritur te vizatojne! www.harp.al
The artist Franko Dine in HARP Fokus during the HARP workshop at DITArt Tirana, on Nov. 24/ Saturday, 10:30am-12:30pm to talk about his works and encourage dialogue in relation public spaces and artistic expressions in the community. Do not miss! Kids are welcome to draw. www.harp.al

Advertisement