Iris/ HARP Fokus

48314838_2222690367755264_5067353139108118528_n

English below/ 15 Dhjetor, e shtunë, 10:30- 12:30, Iris Canaj në HARP Fokus tek DITArt, femijet e mirpritur, për të bashkëbiseduar mbi Aktivizimin dhe Vandalizmin ne lidhje me Artet ne Hapesirat Publike. Iris është regjisore, që ka kryer studimet MSc në Universitetin e Arteve në Tiranë. Ajo është një aktiviste, e cila përdor pasionin dhe profesionin e saj; artin, si mënyrë komunikimi. Ndër të tjera, është bashkë-themeluese e Organizatës JoFitimprurëse DoArt dhe kuratore artistike te Reja – The Cloud.

Dec 15, saturday, 10:30- 12:30 in HARP Fokus at DITArt, , children are welcome, to talk about Activism and Vandalism in relation to Arts in Public Spaces. Iris is a producer, graduated MSc at Arts University in Tirana. She is an activist, who uses her passion and profession, arts as a way of communication. She is also the co-founder of the NGO DoART and artistic curator at The Cloud.

Advertisement