Diver Santi/ HARP Fokus

ergin

English below- Ejani kete te Shtune, 10:30-12:30 ne nje takim mbi “DIVER SANTI” artisti i rruges nga Ergin Zaloshnja ne HARP Fokus tek DITArt. Artisti do ndaje eksperiences e puneve te tij, dhe diskutoje mbi perdorimin e hapesirave publike dhe angazhimin e komuniteteve ne artet publike. Te gjithe jane te mirepritur! Me shume info mbi artistin: https://www.youtube.com/watch?v=mp7Y_Lvs670

Join us this Sat., 10:30-12:30 in a meeting about “DIVER SANTI” the street artists by Ergin Zaloshnja in HARP Fokus at DITArt. The artist will share the experience about his works, and discuss about public spaces and the egangement of communities in public arts. Everyone is welcome! More info on the artist: https://www.youtube.com/watch?v=mp7Y_Lvs670

 

Advertisement