Donika/ HARP Fokus

harp donika

English below- Ejani tek Ditart kete te Shtune, 10:30-12:30 ne nje takim me Donika Çina, e cila eshte e fokusuar ne momentet e vendimmarrjes, dhe interesuar ne “personalen” ne marredhenie me veten, shoqerine dhe nocionet, normat dhe standartet kolektive. Donika do ndaje eksperiences e puneve te saj, dhe diskutoje mbi perdorimin e hapesirave publike dhe angazhimin e komuniteteve ne artet publike (HARP Fokus). Te gjithe jane te mirepritur! Me shume info mbi artisten: https://qendrazeta.com/2017/10/05/donika-cina/

Join us at Ditart this Sat., 10:30-12:30 in a meeting with Donika Çina, who is focuses on the moments of decision making, and interested in the “personal” in relation to itself, society and collective notions, norms and standards. Donika will share the experience of here works and talk about public spaces and community engagement (HARP Fokus). Everyone is welcome!
More info on the artist: https://qendrazeta.com/2017/10/05/donika-cina/

Advertisement