Grant Opportunities

http://www.ifa.de/en

http://www.worldculturesconnect.com/opportunities

http://heritageinmotion.eu/

Literatura dhe Perkthime

Creative EuropeProgrami 2014- 2020 per fonde perkthime dhe promovim te literatures

TradukiThirrje te ndryshme per rezidenca dhe fonde

Literature across FrontiersGrante per publikuesit

Buchemese– Programe te ndryshme ne bote per mbeshtetjen e perkthimeve

Instituti Goethe– Program per grante per perkthime

UNESCO– Portal per info the grante te ndryshme

Keshilli KanadezGrante per perkthime nderkombetare

Letterfonds– Fonde per perkthime

Literatura Irlandeze– Programe fondesh per perkthime

New Spanish Books– Grante per perkthime

Arts Grante per perkthime

CEATL– Grante dhe rezidenca

Trashigimia

Cultural Heritage Without Borders AlbaniaPrograme dhe fonde

UNESCO Fonde per Trashigimine Jo- Materiale

HeritagePortal.eu– Portal me mundesi te ndryshme

Archeological Organization – Programe mbi arkeologjine

Art dhe Kulture

Happy HandsMundes grantesh ne art dhe kulture

We Welcome Europe– Fonde te ndryshme ne Media dhe kulture

ECFondacioni Kulturor– Grante udhetimi dhe per projekte

Mobilitet/ Levizje, Udhetime, etj:

http://on-the-move.org

Grante te ndryshme:

UNESCO– Fondi Nderkombetar Per Diversitetin Kulturor

Fondacioni Pric ClausGrante te ndryshme per projekte, udhetime, trashigimi, etj

Balkanfund– Info mbi organizata mbeshtetese dhe grante

Documentary.org– Grante te ndryshme nderkombetare

Rrjete

European Investment Bank Institute– Programe art, kulture, trashigimi

BVAction UK– Grante per komunitetin, artin dhe kulturen

Europa Nostra

Europeana