Punishtja Arteve Publike/ Public Arts Workshop

DRAW BEST POSTER 2 LANG

English below/ Kaloni nga Ditart nga 1-8 Prill, per te mesuar me shume, gjetur e vendosur ne harte artet publike, plotesoni pyetesor, dhe jepni mendimin tuaj. Shihni video nga bota, dhe vizatoni artin qe ju pelqen, femijet jane te mirepritur.

Stop by Ditart Centre from April 1-8 to learn more, map your favourite public art, complete a survey, watch videos from around the world and have your say in the future of public art in Tirana. Draw your favorite art, kids are welcomed.

Advertisement